Hej! Jag är i grunden socialpedagog/socionom och utbildade mig på Göteborgs universitet 2000-2003. Under mitt arbetsliv fram till dag jag bestämde mig för att gå in i chefsroll har jag jobbat med som behandlingsassistent med barn som placerats på institution i Sverige, Sydafrika och Tanzania, med vuxna som har olika typer av funktionsnedsättning, med föräldragrupper samt som processledare, projektledare och verksamhetsutvecklare inom en mängd olika verksamheter. Den största delen av den här tiden har jag ägnat åt att ha olika roller inom Rädda Barnen och jag är tacksam över alla de insikter, erfarenheter och den kunskap jag samlat på mig i otaliga möten med såväl anställda som frivilliga och målgrupp genom åren.

Som chef i Rädda Barnen Region Väst strävar jag alltid efter att ha så öppen och nära dialog som möjligt med verksamheterna genom nära samarbete med våra regional verksamhetsansvariga och många intressanta samtal med enskilda medarbetare som varje vecka möter barn, unga och föräldrar i de olika insatser vi gör som organisation. Dessutom har jag förmånen att få finnas med i nätverk och partnerskap av olika slag där ideell sektor tillsammans med offentlig förvaltning och näringsliv med gemensamma krafter och samma mål gör sitt bästa för att förbättra situationen, tillsammans med och för våra målgrupper.

Jag har alltid upplevt Rädda Barnen som en givande och spännande arbetsplats full av personer med stort engagemang och ett förhållningssätt som präglas av nyfikenhet, lyhördhet och kunskap om barns situation, barnets rättigheter och social hållbarhet. Det går alltid att lära sig något nytt och det är viktigt att aldrig sluta intressera sig för vår egen och andras utveckling och perspektiv. Tillsammans kan vi förändra!

sara.lidgren-ntini@rb.se

+4686989264

Jobbar du redan på Rädda Barnen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rb.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor